APK voor uw Audi nu gratis bij van Mossel

Uw Audi moet verplicht de Algemene Periodieke Keuring (APK) ondergaan. Bij uw dichtstbijzijnde Van Mossel vestiging is de APK in veel gevallen gratis in combinatie met periodiek onderhoud, waarbij we in dat laatste geval óók het recht op de gratis Mobiliteitsgarantie verlengen. Zo kunt u weer veilig en zorgeloos op weg! Geen onderhoud nodig? Is uw Audi nog niet toe aan de APK, dan krijgt u van ons een voucher. Deze is 2 jaar geldig. De gratis APK is alleen voor uw Audi.

Wettelijk verplicht

De APK (Algemene Periodieke Keuring) is wettelijk verplicht. Het doel hiervan is de verkeersveiligheid te verbeteren en het milieu te beschermen. Wanneer en hoe vaak uw Audi voor de APK moet, hangt af van de leeftijd van uw auto en type brandstof. De APK bestaat uit 3 primaire onderdelen: Technische keuring, milieumeting zoals viergasmeting (benzine) of roetmeting (diesel) en afmelden van de goedgekeurde Volkswagen.

Wij kennen uw Audi als geen ander en wij kunnen dan ook de APK uitstekend voor u uitvoeren. Is uw Audi binnen nu en zes weken toe aan de keuring? Plan dan nu uw afspraak!

Werkplaatsafspraak maken

Wanneer APK uitvoeren?

Uw APK-vervaldatum controleren

Controleer zelf de APK-vervaldatum via www.rdw.nl

- Klik op deze link
- Vul uw kenteken in
- Bekijk uw voertuiggegevens