Autoschade

Een ongeluk en dus ook autoschade zit in een klein hoekje. Medeweggebruikers, opspattende stenen en weeromstandigheden kunnen veel schade veroorzaken.De van Mossel schadecentra bieden u de zekerheid dat uw auto na de reparatie weer als nieuw is. Met het telefoonnummer van uw Van Mossel vestiging op zak bent u altijd zeker van hulp. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar.

De Van Mossel schadegroep is de jongst groeiende schadeketen van Nederland. Schade -herstel aan uw Audi doen wij slim en efficiënt. Onze mensen zijn betrokken auto - professionals en gepokt en gemazeld in autoschadeherstel. Hun passie voor auto’s ziet u terug in het eindresultaat. Van verspilling houden wij niet. En daar profiteert iedereen van mee.

Van Mossel schadeherstel
Audi besteedt bij het ontwerp en de bouw veel aandacht aan de veiligheid van de auto. In de constructie van de carrosserie is bijvoorbeeld een groot aantal veiligheids- voorzieningen verwerkt. Schadeherstel is dan ook een zaak voor de Van Mossel schadegroep specialisten.

Uw voordelen

► 4 jaar garantie op carrosseriedelen en arbeidsloon. Oorspronkelijke garantiebepalingen blijven van kracht.
► Originele Audi onderdelen.
► Gratis vervangend vervoer.

Als uw schade heeft dan levert u dat al genoeg zorgen op. Dan is het wel zo prettig dat u bij Van Mossel Groep met uw autoschade gewoon terecht kunt bij de vestiging van uw keuze. Of het nu een van onze Audi- of Volkswagen autobedrijven is, een Mega Occasion centrum of een vestiging van de OPC groep, wij zorgen als Autoschadegroep voor de verdere afhandeling.